FAQ

FAQ vragen en antwoorden op veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op veel aan ons gestelde vragen.

Al deze vragen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Vragen over onze service en dienstverlening
  • Vragen en antwoorden over programma’s
  • Vragen die betrekking hebben op corona

Helemaal onderaan staat nog een kopje met een paar van onze laatste tutorials. Al onze tutorials zijn ook terug te vinden op ons YouTube kanaal. Kijk ook daar een gerust rond.

Heeft u een vraag, deze kunt u indienen via ons contact formulier. Wij trachten om uw vragen z.s.m. te beantwoorden. Vragen die vaker voor komen zullen we ook weer op deze pagina vermelden, dat kan zijn als een geschreven vraag met antwoord, maar het kan ook via een tutorial of een blog.

Vragen en antwoorden over programma's

Dat uw computer steeds trager opstart, komt vaak door het groot aantal aan programma’s die te gelijker tijd mee opstarten. U zou eens kunnen kijken of er programma’s zijn die u niet meer nodig heeft en deze verwijderen. Het is hierbij wel van belang dat u zeker weet dat u geen belangrijke stuurprogramma’s verwijdert waardoor uw computer helemaal niet meer opstart.

De oorzaak hiervan is vaak te vinden in te weinig intern geheugen. Of uw computer inderdaad geheugen tekortkomt, kunt u vlug zien via het tabblad prestaties in het taakbeheer.

Dit heeft vaak 1 van de volgende 2 oorzaken:

  1. Uw webbrowser
  2. Of uw internetverbinding

Vragen over onze service en dienstverlening

Ja u kunt ons alle dagen van de week bereiken. Mocht het een keer voorkomen dat wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan ons antwoord apparaat in en wij bellen u z.s.m. terug. 
Spreekt u liever geen antwoordapparaat in, vul dan ons contact formulier in of mail ons op: info@cthb.nl

Wij proberen altijd zoveel mogelijk problemen bij u aan huis op te lossen. Helaas lukt dat niet bij alle problemen. Soms is het handiger om uw computer of laptop mee te nemen, dit kan zijn omdat er hardware nodig is of omdat wij willen voorkomen dat wij vanwege een langdurige reparatie een hele dag bij u zitten. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met u.

Ja, natuurlijk kunnen wij dat. Maar er zullen ook altijd programma’s zijn die wij zelf ook niet beheren, gewoon omdat er zoveel programma’s op de markt zijn waardoor iedereen een aantal heeft waar hij of zij mee werken. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Maar heeft u een vraag, stel hem ons gerust via ons contact formulier of mail ons op: info@cthb.nl. Bellen mag natuurlijk ook altijd op: 076 – 581 56 13 of 06 – 43 08 10 07.

Nee wij hebben geen meerdere vestigingen. Het Breda nummer stamt nog uit de tijd dat wij nog in Teteringen woonde. Inmiddels zijn we verhuisd naar Oosterhout, maar we hebben weten te regelen dat we ons Breda nummer mee hebben kunnen nemen. En vanuit onze woonplaats Oosterhout krijg je automatisch een telefoonnummer wat met het netnummer van Oosterhout begint, dus vandaar 2 telefoonummers

Bekijk hier ons onze tutorials

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of