Apple reparaties

Reparatie iMac, Macbook, iPad en iPhone

Instaleren en repareren van uw iMac, Macbook, iPad en iPhone

Lukt het u niet om uw iMac of Macbook zelf te installeren, wij helpen u graag. Dit gebeurt met uiterste zorg zodat u geen bestanden kwijtraakt, daarna wordt alles weer bij u aangesloten.

U kunt ook bij ons terecht voor het instellen van iPhone of iPad en voor het overzetten van al uw contacten.

Valt de reparatie van uw iMac, Macbook, iPad of iPhone buiten de garantie, wellicht kunnen wij u helpen.

Snel meer willen weten over wat u zoekt, klik dan op de voor u gewenste link:

Wilt u meer weten over onze service, kijk dan gerust verder. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

iMac

iMac reparatie CTHB

iMac installeren

Heeft u een nieuwe iMac of is uw huidige iMac toe aan een nieuwe installatie, maar lukt het u niet, om het zelf te doen? Wij helpen u graag bij het installeren van uw iMac. Moeten er bestanden over- of teruggezet worden? Dan zullen wij deze eerst back-uppen, na de installatie wordt alles weer teruggezet. Wij zorgen ervoor dat u geen bestanden kwijtraakt.

Harde schijf iMac vervangen

Heeft u een wat oudere iMac die steeds trager wordt, dan is het vervangen van de harde schijf met daarbij een nieuwe installatie vaak een goede oplossing. Ook hierbij zullen wij, indien nodig, uw bestanden back-uppen en deze weer terugzetten, zodat u geen bestanden kwijtraakt. Helaas is dit bij de nieuwe modellen niet altijd mogelijk omdat Apple hier alles on-board heeft geplaatst. Wilt u informatie of dit bij u model ook van toepassing is, neem even contact met ons op en wij kijken het voor u na.

Overige reparaties iMac

Natuurlijk zijn er nog meer zaken die wij aan uw iMac kunnen repareren, bijv. het vervangen van het scherm of geheugen. Ook hiervoor geldt dat dit bij de wat nieuwere modellen steeds vaker voor ons niet mogelijk is.

Macbook

Macbook reparaties CTHB

Macbook installeren

Moet uw huidige Macbook opnieuw geïnstalleerd worden of heeft u een nieuwe Macbook, maar het lukt u niet om deze zelf te installeren. Wij lossen dit graag voor u op. Indien nodig zullen wij al uw bestanden back-uppen en/of overzetten naar de nieuwe installatie. Heeft u al Cloud ruimte of heeft u deze nodig, ook dit installeren wij graag voor u.

Harde schijf Macbook vervangen

Is de harde schijf van uw Macbook gecrasht of is uw Macbook inmiddels zo traag geworden, dat er niet meer mee valt te werken. Laat dan vandaag nog de harde schijf vervangen. Al uw bestanden worden geback-upt en teruggezet. Na de reparatie wordt alles weer aangesloten, zodat u direct weer verder kan met uw werkzaamheden. Ook voor de Macbook geldt dat dit helaas niet voor alle modellen mogelijk is, vooral niet bij de wat nieuwere types. Daarom zullen wij ook eerst onderzoeken of dit een optie is voor uw Macbook.

Overige reparaties Macbook

Bij de oudere modellen kan er gelukkig nog veel meer gerepareerd worden dan bij de nieuwere modellen. Maar we kunnen natuurlijk altijd kijken wat voor uw Macbook de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie, neem gewoon even contact op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

iPad

iPad reparatie CTHB

iPad installeren

Een nieuwe iPad, maar u heeft geen enkel idee hoe u deze moet installeren. Laat het ons weten, wij lossen het snel voor u op. Ook zullen wij ervoor zorgdragen dat u gegevens van uw oude iPad worden overgezet.

iPad reparaties

Is het scherm van uw iPad defect?
Start uw iPad niet op?
Of laad uw iPad niet meer op?
Ook voor deze problemen kunt u bij ons terecht.

iPhone

IPhone reparaties

iPhone installeren

Moet u nieuwe iPhone geïnstalleerd worden en alle contacten en overige gegevens overgezet worden? Neem dan snel contact met ons op, wij hebben dat zo voor u gedaan. Wij zorgen ervoor dat u snel weer bereikbaar bent.

iPhone reparaties

Is uw scherm kapot?
Laad of start u iPhone niet meer op?  
Wij helpen u hiermee graag.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of