Internet en e-mail problemen

weer snel online en mailen

Snel en vakkundig uw internet en e-mail problemen opgelost

Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij al uw internet- en e-mail problemen.

Of het nu gaat om het aansluiten en instellen van het internet of andere internet gerelateerde problemen, wij lossen dit snel en vakkundig voor u op.

Kunt u geen e-mails ontvangen of krijgt u altijd te horen dat uw e-mails niet aankomen, dat is erg vervelend zeker nu we steeds meer per mail moeten regelen.

Snel de service vinden die u zoekt, klik op een van deze links

Met onze snelle service weet u zeker dat er altijd een vakman in de buurt is die al deze problemen snel oplost.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Internet aansluiten en problemen oplossen

Internet aansluiten en instellen

Internet aansluiten

Net een nieuwe woning, provider of gewoon een nieuw modem ontvangen van uw huidige provider? Vaak is het internet dan wel aangesloten tot aan de voordeur, maar achter de voordeur is het vaak voor u zelf. Er zijn ook wel providers die het achter de voordeur voor u aansluiten, maar dan wel wanneer het bij hen uitkomt. Dus lukt het u niet om het internet achter de voordeur zelf aan te sluiten of moet u te lang wachten totdat uw provider de mogelijkheid heeft om uw internet aan te sluiten? Wij helpen u graag bij het aansluiten van uw internet, ongeacht welke provider u heeft. Dus wilt u uw internet snel en vakkundig hebben aangesloten, neem dan vandaag nog contact met ons en wij zorgen ervoor dat u snel weer online bent.

Oplossen internet problemen CTHB

Internet problemen oplossen

Is uw internet erg traag of werkt uw internet in zijn geheel niet? Vaak is het op te lossen door de modem even te resetten, dit kan door er een halve minuut er even de stroom af te halen. Wanneer dit niet werkt, dan is er vaak wat meer aan de hand. Als u hiervan geen of weinig verstand heeft, is de kans dat u dit zelf op kan lossen vrij klein. U zou dan uw provider kunnen bellen, vaak kunnen zij diverse problemen op afstand wel voor u oplossen. Wanneer ook dit geen oplossing is, dan kunt u een afspraak maken met uw provider om het probleem bij u op locatie op te lossen. Helaas is dit vaak wel wanneer dat hun uitkomt, waardoor u langere tijd niet online bent. Wanneer dit voor u een probleem is, neem dan contact met ons op en wij lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

E-mail instellen en problemen op lossen

E mail instellen

E-mail instellen

Om e-mails te kunnen ontvangen en versturen, moeten er vaak nogal wat ingesteld worden. Het is dan ook heel begrijpelijk dat niet iedereen zelf zijn of haar mailbox kan instellen. Vaak willen we natuurlijk ook dat de e-mail wordt ingesteld op diverse apparaten, denk hierbij aan uw smartphone, tablet of op meerdere computers. Of heeft u meerdere e-mailadressen welke u graag gekoppeld wilt hebben in uw outlook account. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden, wij informeren u graag. Ook helpen wij u bij het realiseren van al uw wensen.

E mailproblemen oplossen

E-mail problemen oplossen

Nu we tegenwoordig alles steeds meer per e-mail moeten regelen, is het wel van groot belang dat alles ook werkt. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat u een belangrijke e-mail heeft verstuurd maar later te horen krijgt dat de geadresseerde uw e-mail niet heeft ontvangen. Of u zit op een antwoord van iemand te wachten waarvan de afzender zegt dat hij of zij deze al een tijd geleden naar u heeft gemaild. In het e-mail tijdperk kunnen we deze problemen niet gebruiken. Wanneer deze problemen zich dan toch voordoen, dan moeten deze ook natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. Wij begrijpen dit als geen ander, daarom lossen wij dit snel voor u op, vaak is dit ook via hulp op afstand mogelijk.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of