Computer reparatie

Snel en vakkundig, vaak bij u thuis

Wij lossen snel en vakkundig computer reparatie aan huis.

CTHB lost alle voorkomende computerproblemen snel en vakkundig voor u op. Meestal gewoon bij u aan huis. Wanneer dit niet mogelijk is, zullen wij uw computer in overleg met u meenemen naar onze technische dienst.

Als er onderdelen vervangen dienen te worden, zullen wij dit vooraf met u bespreken en wat de kosten hiervan zijn. Zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Wanneer u akkoord gaat met de reparatie gaan wij deze zo snel mogelijk uitvoeren. Zodra de computer is gerepareerd, wordt hij eerst nog vakkundig getest om hem daarna bij u af te leveren. Bij u wordt alles weer aangesloten en uw instellingen en documenten teruggezet.

Mocht u na de reparatie nog vragen hebben of problemen ondervinden, dan horen wij dat graag van u, zodat wij deze alsnog voor u kunnen oplossen.

Op al onze computer reparaties zijn de wettelijke garantieperiodes (vastgesteld door het ICT-Waarborg) van toepassing.

Een kort overzicht van wat wij wij allemaal aan uw computer repareren:

Als u meer wilt weten over onze reparaties en service, kijk dan gerust verder. Maar sneller is het natuurlijk om gelijk een afspraak te maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Computer start niet op

Computer start niet op

De computer staat aan maar hij start niet op. Diverse redenen kunnen de oorzaak hiervan zijn. Het eenvoudigste is dat de stekker niet in het stopcontact zit. Het kan o.a. een kapotte voeding zijn of een snoer die niet goed is aangesloten. Kortom diverse mogelijkheden waarom uw computer niet opstart. Tijdens ons onderzoek zullen wij door middel van zaken uit te sluiten de diagnose stellen waarna we het probleem oplossen.

Computer is erg traag

Trage computer

Er is niets zo vervelend als continu op uw te trage computer te moeten wachten. Door de jaren heen gebruiken we onze computer natuurlijk best veel. Hierdoor is het goed mogelijk is dat uw computer steeds trager wordt. De oorzaak hiervan kan diverse redenen hebben. Soms is het simpel op te lossen door de computer wat op te schonen, maar het kan ook aan het geheugen of de harde schijf liggen. Is het de harde schijf, dan is ons advies deze te vervangen voor een snellere SSD-schijf.

Computer valt uit CTHB

Computer valt uit

Het uitvallen van uw computer kan helaas ook weer diverse oorzaken hebben. Een reden hiervan kan een warmte probleem zijn, dit herkent u doordat uw computer een blazend geluid maakt. De simpelste oplossing is dan om de computer van binnen goed te reinigen. Wanneer dit niet werkt, moet vaak de koeler worden vervangen. Maar het zou ook aan de voeding kunnen liggen. Kortom heeft u dit probleem, dan heeft u vaak de expert nodig. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen wij u graag.

Computer installeren

Computer installeren

Heeft u een nieuwe computer die geïnstalleerd moet worden? Is uw huidige computer aan een nieuwe installatie toe? Lukt het u niet om het zelf te doen? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Bij een nieuwe computer zetten wij al uw bestanden van uw oude computer over. Wanneer uw computer opnieuw moet worden geïnstalleerd, gaan we eerst al uw bestanden back-uppen en zetten we deze weer terug. Naar de installatie sluiten wij de computer bij u aan, zodat u gelijk weer verder kan met uw werk of hobby.

Blue screen off death

Blauw scherm computer

Een blauw scherm is de grootste nachtmerrie van iedere computergebruiker, het wordt ook wel “blue screen of death’ genaamd. Gelukkig hebben we ook goed nieuws, het hoeft namelijk niet altijd even ernstig te zijn. Maar om te kunnen beoordelen wat de oorzaak is, heeft u meestal wel een expert nodig. Gelukkig is een blauw scherm voor ons een probleem wat helaas vaker voor komt, maar hierdoor hebben wij wel de expertise om u snel en vakkundig te helpen. Wanneer de oorzaak wat groter is en de kosten hoger, zullen wij dit altijd eerst met u bespreken. De keuze of u uw computer wilt laten repareren is aan u.

Kapotte harde schijf vervangen

Harde schijf vervangen computer

Is uw computer traag en de reden hiervan is de harde schijf of krijgt u vaak de melding schrijffouten of erger nog dat u een tikkend geluid hoort. Dit zijn een aantal redenen die de noodzaak van het vervangen van uw harde schijf aangeven. Om te voorkomen dat wij uw harde schijf niet meer kunnen benaderen om uw bestanden eraf te halen is het van belang dat u deze signalen tijdig opmerkt. Zodra wij u schijf niet meer kunnen benaderen, zijn er altijd nog bedrijven die dat wel kunnen, maar daar betaalt u dan ook de hoofdprijs voor.

computer geeft geen beeld

Computer geeft geen beeld

Weet u zeker dat uw computer aanstaat ‘dit kunt u vaak horen of zien aan een brandend lampje’ maar u krijgt geen beeld. Ook dit kan helaas weer meerdere oorzaken hebben, een daarvan is een defect beeldscherm, maar het kan ook liggen aan de beeldkaart of de kabels. Wanneer dit zich voordoet, is het van belang om zaken te gaan uitsluiten, u kunt beginnen met het aansluiten van een ander scherm om er zeker van te zijn of dat het probleem is. Heeft u zelf geen reservescherm, geen nood wij hebben er meestal wel een paar staan.

computer ventilator kapot

Computer Koeler defect

U merkt dat u koeler niet of niet goed functioneert wanneer hij steeds meer gaat blazen of erger nog uw computer uitvalt. Uw koeler raakt door de jaren heen aardig vervuilt door huisstof en roken. Als de koeler van uw computer zo ernstig vervuild is, kan het voorkomen dat hij uiteindelijk stuk gaat. Dit kunt u voorkomen door de koeler van uw computer regelmatig te “laten” reinigen. Het is begrijpelijk dat u niet iedere keer uw computerkast openmaakt om te reinigen of dat u niet goed weet hoe u de koeler het beste kan reinigen, maar om ernstigere problemen te voorkomen is dit wel aan te raden. Wij kijken eerst of schoonmaken een optie is voordat wij de koeler gaan vervangen.

Kapotte schakelaar CTHB

Computer schakelaar kapot

Als je nagaat hoe vaak je een computer aan- en of uitzet, dan is het logisch dat de schakelaar een keer kapot kan gaan. Er zijn nu 3 mogelijkheden: u koopt een nieuwe computer, het vervangen van de kast, dus alles overbouwen, of het repareren van de schakelaar. Gelukkig is de laatste optie vaak wel de goedkoopste, maar hiervoor heb je wel de nodige kennis en expertise nodig. Dus heeft u een kapotte schakelaar, aarzel niet en neem contact met ons op wij kunnen al snel beoordelen of de schakelaar te repareren is.

Kapot of te weinig geheugen CTHB

Computer geheugen

Is uw computer traag? Dan zal het kunnen zijn dat uw computer te weinig geheugen heeft. Wanneer het computergeheugen defect is, dan kunt u problemen krijgen als: foutmeldingen, blauw scherm, herstarten, corrupte bestanden etc. Gelukkig is het geheugen tegenwoordig niet duur meer, dus is vervangen een goede optie. Hiervoor moet natuurlijk wel uw computerkast open. En er moet ook goed gekeken worden naar het type geheugen uw computer nodig, dus wederom een klus voor een expert.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of