Laptop reparatie

Laptop defect, laat hem vandaag nog repareren

Wij repareren uw laptop snel en vakkundig.

Er is niets zo vervelend als een laptop die defect is. Of het nu om een defect scherm, toetsenbord of een scharnier gaat. Al deze zaken kunnen wij snel en vakkundig voor u repareren. Of er aan uw laptop nu softwarematig of echt fysiek defect is, wij repareren het allemaal.

Wordt de reparatie aan uw laptop wat duurder, geen zorgen u krijgt van ons dan eerst een prijsopgave. Zijn wij van mening dat de kosten van de reparatie niet in verhouding staan van de waarde of de staat van de laptop, ook dan zullen wij dat met u bespreken. De keuze om de laptop dan aan alsnog te repareren ligt natuurlijk altijd bij u.

Een kort overzicht van al onze laptop reparaties:

Als u meer wilt weten over onze reparaties en service, kijk dan gerust verder. Maar sneller is het natuurlijk om gelijk een afspraak te maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

laptop start niet op

Laptop start niet op

U heeft uw laptop aangezet, maar hij start niet op. Dit kan diverse oorzaken hebben. Het zou aan de adapter kunnen liggen maar ook aan de laadport. En zo zijn er nog wel een aantal zaken waar het aan zou kunnen liggen. Tijdens ons onderzoek kunnen wij zaken uitsluiten en u zo een correcte diagnose stellen van het probleem en de daaraan verbonden kosten. Zodra u akkoord gaat met alles, gaan wij uw laptop repareren.

trage laptop

Laptop is traag

Er is niets zo vervelend wanneer u lekker met uw laptop bezig bent voor werk of hobby, maar bij alles wat u doet, zit u een tijd te wachten voordat u verder kan. De oplossing zou kunnen zijn om uw laptop op te schonen. Wanneer dit geen oplossing biedt, dan is er meer aan de hand. Het kan ook aan het geheugen liggen of een trage harde schijf, als dit laatste het geval is, dan raden wij aan deze te vervangen voor een snellere SSD-schijf.

laptop valt uit

Laptop valt uit

Hoe vervelend is het dat als u aan het werk bent en uw laptop regelmatig uitvalt. Vaak is dit een hitte probleem. Als dit het geval is dan gaat de laptop voordat hij uitvalt een erg blazend geluid maken. Dit is vaak op te lossen door de laptop even door te blazen, maar het zou ook een defecte ventilator kunnen zijn.

laptop installeren

Laptop installeren

Wanneer het opschonen van uw laptop geen oplossing heeft gebracht, dan is de beste optie opnieuw installeren. Lukt u het niet om het zelf te doen, wij regelen het graag voor u. Wij zullen hierbij eerst al uw bestanden back-uppen en na de nieuwe installatie weer terugzetten, wij garanderen u dat al uw bestanden behouden blijven. Heeft u een nieuwe laptop die geïnstalleerd moet worden, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Alle bestanden van uw oude laptop/pc zetten wij gelijk mee over. In de beide gevallen komen wij de laptop ook weer bij u aansluiten.

Kapotte accu CTHB

Laptop accu kapot

Een laptop heeft u natuurlijk zodat u overal kan werken, zelfs als er geen stroomvoorziening in de buurt is. Hoe vervelend is het dan wanneer uw laptop niet werkt op de accu. Gelukkig zijn er diverse laptopmodellen waarbij u deze handig zelf kan vervangen. Maar helaas zijn er ook laptops die open moeten om de accu te kunnen vervangen. Lukt het u niet, laat het ons weten. Wij kunnen de accu leveren en monteren, zodat u weer snel verder kunt.

Laptop laad niet op CTHB

Laptop laadt niet op

Laptop is aangesloten op de stroom, maar uw laptop laadt niet op. Ook dit kan weer diverse oorzaken hebben zoals: de adapter, de laadpoort of de accu. Adapter of accu vervangen is voor velen geen probleem, maar de juiste diagnose stellen misschien wel. Heeft u echt geen idee wat het zou kunnen zijn, laat het ons weten, wij lossen het graag voor u op.

harde schijf laptop kapot

Laptop harde schijf kapot

Krijgt u vaak een melding over schrijffouten, of maakt uw laptop een tikkend geluid, dit laatste is meestal de harde schijf. Wanneer uw laptop deze problemen vertoont, dan is de kans groot dat uw harde schijf vervangen dient te worden. Gelukkig hebben wij ook diverse mogelijkheden om uw bestanden van en defecte schijf veilig te stellen waarna ze kunnen worden overgezet op de nieuwe schijf. Ons advies is dan gelijk een snelle SSD-schijf. Nog 1 belangrijkrijke tip: bij een tikkende schijf, zet uw laptop gelijk uit voordat de schade aan uw bestanden onherstelbaar groot zijn.

laptop geen beeld CTHB

Laptop geeft geen Beeld

Hoort u uw laptop opstarten en brand het lampje, maar u krijgt geen beeld? De oorzaak kan liggen bij een defecte beeldkabel of de beeldkaart, deze laatste zit helaas bijna altijd vast aan het moederbord. Wanneer de beeldkabel defect is, kan deze vaak relatief goedkoop vervangen worden. Is het de beeldkaart dus het moederbord dan heeft u helaas een groter probleem. De kosten van een moederbord wegen vaak niet op tegen een nieuwe laptop. Wij stellen graag de correcte diagnose voor u met de daarbij behorende kosten.

scherm laptop kapot

Laptop beeldscherm Kapot

Geeft uw scherm rare kleuren of zijn er diverse pixels uitgevallen? Per abuis uw laptop laten vallen en zit er een barst in? Gelukkig is een scherm vaak eenvoudig te vervangen en goedkoper dan een nieuwe laptop. Wij bestellen voor u het correcte scherm en monteren deze. Op het nieuwe scherm krijgt u ook de wettelijke garantie. Liever eerst een prijsopgave voor bijv. de verzekering, ook dat regelen wij voor u.

kapot laptop toetsenbord repareren CTHB

Laptop toetsenbord kapot

Functioneren niet alle toetsen of is er drinken overheen gevallen, dit is vaak op te lossen door het toetsenbord los te maken en daaronder te reinigen. Wanneer reinigen geen oplossing heeft geboden, dan blijft vervanging over. Dit laatste geldt ook wanneer er een paar toetsen ontbreken. Het vangen van een toetsenbord is gelukkig altijd goedkoper dan een nieuwe laptop.

behuizing laptop kapot

Laptop behuizing kapot

Gaat uw laptop moeilijk open en of dicht, de oorzaak hiervan zijn vaak de scharnieren. Ook deze kunnen wij eenvoudig en relatief goedkoop voor u vervangen. Is de behuizing zelf kapot, misschien is dit nog te repareren. Natuurlijk is een behuizing vaak ook te vervangen, dit is wel afhankelijk van het aanbod. Wij kunnen dit altijd even nakijken bij onze leveranciers.

scherm laptop blijft blauw

Laptop geeft blauw scherm

Veel mensen schrikken nogal bij een blauw scherm wat op zich ook niet erg vreemd is. Vaak wordt er dan ook gesproken over ‘blue screen of death’, maar het kan ook nog meevallen. Een blauw scherm kan vele oorzaken hebben, maar een ding is zeker, u heeft nu wel een specialist nodig. Wij zullen een uitgebreide en eerlijke diagnose stellen met de daarbij horende kosten, waarna u zelf kunt beslissen of u uw laptop wilt laten repareren.

Dit is een overzicht van de meest voorkomende laptopproblemen. Staat uw probleem er niet bij of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons, wij helpen u graag.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of