Bewakingscamera's leveren en installeren

Beveiliging voor u huis of bedrijf zonder abonnement

Bewakingscamera's

Wilt u graag uw woning of bedrijfspand beveiligingen met camera’s?
Heeft u geen zin om hier te veel voor te betalen?
Wilt u niet vastzitten aan een duur abonnement?

Samen met u kijken wij naar uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan welke camera het best geschikt is voor de locatie, hoe u deze wenst te monitoren (via pc, smartphone etc.). Aan de hand hiervan krijgt u van ons een offerte voor het leveren, installeren en aansluiten van de camera. Zodat u geen dure verassingen achteraf krijgt.

Snel zien wat de mogelijkheden zijn:

Maakt u al gebruik van huisautomatisering of wilt u dat in de toekomst gaan gebruiken, laat dat ons dan gelijk weten, wij kunnen hier dan gelijk rekening mee houden. De meeste camera’s hebben al de mogelijkheden, maar soms moet er nog een extra voorziening worden gecreëerd.

Dus wacht niet langer, neem contact met ons op en u zal verrast zijn dat camerabewaking helemaal niet onnodig duur hoeft te zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Soorten bewakingscamera's

Bij al onze klanten maken wij gebruik van IP-camera’s. Deze IP-camera’s maken gebruik van een internetprotocol, dit is een netwerkprotocol waarmee computers die via een netwerk verbonden zijn met elkaar communiceren. Via een UTP-kabel wordt een IP-camera verbonden met het internet. Door gebruik te maken van een UTP-kabel is het mogelijk dat deze camera’s, zowel meer data en duidelijkere beelden kunnen verwerken als met een Coaxkabel. Nog een groot voordeel van al deze camera’s is, dat u de beelden indien gewenst, vanaf een afstand live kan meekijken.

Natuurlijk zijn er ook diverse soorten bewakingscamera’s op de markt, de verschillende soorten zullen we hier uiteenzetten:

binnen bewakingscamera

Binnen bewakingscamera’s

Zoals de naam al zegt, zijn deze camera’s alleen te gebruiken voor binnen. Dit heeft te maken met de uitvoering van de behuizing, welke niet stof en waterdicht zijn. Maar voor binnen zijn dit prima camera’s met zeer duidelijke beelden.

Buiten bewakingscamera's

Buiten bewakingscamera’s

Deze camera’s hebben altijd een stof- en waterdichte behuizing. Gezien ons onvoorspelbare weer is het erg belangrijk dat een buitencamera tegen elk weertype bestendigd is.

Wifi bewakingscamera's

Wifi bewakingscamera's

Deze camera is draadloos te verbinden met het netwerk. Is uw woning of bedrijfspand helemaal nieuw of opgeknapt en u wilt liever geen gaten laten boren, dan kan een wifi bewakingscamera een goede oplossing zijn. Kleine kanttekening: een bewakingscamera verbonden met de kabel is altijd stabieler en sneller dan via de wifi. Gaat u toch voor een wifi camera, dan adviseren wij u dit via een Mesh wifi netwerk te doen. Een Mesh wifi netwerk is een stabieler en sneller wifi netwerk. Ook voor dit laatste kunt u bij ons terecht

nacht bewakingscamera

Nacht bewakingscamera’s

Deze camera werkt overdag net als een gewone camera waarbij hij zodra het donker wordt overschakelt naar zijn infraroodverlichtingstand. Deze infraroodstand zorgt ervoor dat de beelden die hij opneemt voor u altijd duidelijk zijn.

PTZ bewakingscamera

PTZ-bewakingscamera's

PTZ staat voor: Pan Tilt en Zoom camera’s. Deze camera’s kunnen kantelen, draaien en om hun as bewegen. Sommige kunnen ook nog in- en uitzoomen. Een PTZ-camera wordt voornamelijk gebruikt bij grotere omgevingen. Daarbij heeft deze camera als voordeel dat hij real time aan te sturen is.

PoE-bewakingscamera's

PoE-bewakingscamera’s

PoE staat voor Power over Ethernet. Bij deze camera’s heb je alleen maar een netwerkkabel nodig. Via deze netwerkkabel worden zowel de beelden getransporteerd en wordt de camera voorzien van de benodigde stroomtoevoer. Wilt u graag een bewakingscamera maar liever niet al te veel kabels, dan kan deze camera een heel goed alternatief voor u zijn.

deurbel bewakingscamera

Deurbel bewakingscamera's

Met een deurbel bewakingscamera heeft u de mogelijkheid om vanaf een afstand te kijken wie eraan belt en gelijk met deze persoon te praten. Een deurbel bewakingscamera ook wel Video deurbel genaamd, werkt altijd via een app op uw smartphone of tablet waardoor u overal ter wereld kunt zien wie er aan u deur staat.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Onze werkwijze

Als een klant contact met ons opneemt voor bewakingscamera’s, dan komen we gratis bij u langs om te bekijken en met u te bespreken wat u wilt en wat de beste opties zijn. Aan de hand van ons gesprek zenden wij u een vrijblijvende offerte. De in de offerte vermelde prijs is zowel de levering, het aansluiten en installeren van de camera. Zodra u met de offerte instemt, gaan wij alles bestellen. Wanneer wij alles binnen hebben nemen wij contact met u voor het maken van de afspraak.

De dag van de installatie, komen wij de camera of camera’s bij u ophangen en alles installeren. Wij zorgen er ook voor dat u de mogelijkheid heeft om alle camera beelden terug te kijken en indien nodig te bewaren mocht er iets zijn voorgevallen.

Natuurlijk zullen wij u ook voorzien van de benodigde uitleg, zodat u weet hoe alles werkt en u de beelden kan terugkijken.

Belangrijk om te weten, zodra u camera’s aan uw woning of bedrijfspand ophangt, moet u dit wel kenbaar maken, dit kan al door het opplakken van meldingsstickers.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of