Bestanden herstellen, beveiligen en back-uppen

Wij zorgen dat al uw bestanden veilig zijn

Heeft u al eens nagedacht over de veiligheid van al uw bestanden?

Tegenwoordig gebruiken we onze computer echt voor alles, bijna ons hele leven staat in onze computer. Daarom is het van groot belang goed na te denken over de veiligheid van al die bestanden.

U kunt hierbij aan de volgende punten denken:

En mocht er dan toch nog iets misgaan, dan kunnen wij u altijd nog helpen bij herstellen van uw bestanden, (ook wel data recovery genaamd)

Meer informatie leest u hieronder, u kunt natuurlijk ook gelijk een contact met ons opnemen wij vertellen u graag meer.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Beveiligen van al uw bestanden

Bestands beveiliging

Wat kunt u allemaal doen om te zorgen dat al uw bestanden goed beveiligd zijn?

Om te beginnen kunt u hele belangrijke bestanden beveiligen met een wachtwoord, zodat alleen u in dat bestand kan. En natuurlijk is het ook van groot belang om uw bestanden regelmatig te back-uppen, zodat mocht er toch iets misgaan, u alsnog toegang heeft tot de back-up bestanden.

Over alle back-up mogelijkheden gaan wij hieronder verder op in.

Back-uppen van al uw bestanden

Bestanden back-uppen

Omdat er steeds meer en ook belangrijkere informatie op ieders computer staat, wordt het maken van back-ups steeds belangrijker. Ook komen er steeds meer manieren om back-ups te maken op de markt. Hier kunt u denken aan een externe harde schijf, usb-stick of in de Cloud. Dan kunt u ook nog kiezen om het handmatig of automatisch te laten doen. Door dit alles wordt het er voor u allemaal niet makkelijker op. Met onze jarenlange expertise staan wij u graag bij met het maken van de voor u juiste keuze, ook zorgen wij ervoor dat alles naar behoren werkt.  

In de vorige alinea hadden wij al iets over de Cloud verteld. Gezien dit voor veel mensen nog steeds een raar idee is, vertellen wij u graag nog iets meer daarover. De Cloud is de nieuwste en de meest veilige manier om uw bestanden te back-uppen. Wanneer u per abuis iets heeft verwijderd, is het zeer eenvoudig weer terug te halen zonder extra kosten. Dit is ook het geval wanneer uw harde schijf is gecrasht. Dan is het inzetten van een nieuwe harde schijf en het opnieuw installeren voldoende en u kunt weer snel verder met al uw oude bestanden. Nog een groot voordeel is dat u vanuit elke computer overal en altijd bij uw bestanden kan komen.

Bestanden back-uppen

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen. Wanneer u ervan overtuigd bent dat dit iets voor u is, kunnen wij het natuurlijk ook voor u regelen tegen onze zeer gunstige tarieven.

Bestanden herstellen en data recovery

Is uw harde schijf gecrasht of heeft u per ongeluk bestanden gewist?
De kans is groot dat wij uw bestanden terug kunnen halen.

Bestanden herstelle data recovery CTHB

Wanneer u per abuis bestanden heeft gewist, is het raadzaam om uw computer direct uit te schakelen en niet meer te gebruiken totdat de gewiste bestanden zijn teruggehaald. Uw bestanden staan nog steeds op de schijf, ze zijn alleen niet meer op de normale manier te benaderen. Uw computer is zelfs in ruststand continu aan het schrijven en verplaatsen, waardoor de kans bestaat dat het door u gewiste bestand overschreven of onherstelbaar aangetast wordt.

Wanneer uw (externe-) schijf is gecrasht, is het ook heel goed mogelijk dat wij uw bestanden kunnen recoveren. In het uiterste geval wanneer dit niet mogelijk is, zullen wij dit met u bespreken. Ook nu zijn er nog steeds mogelijkheden om uw bestanden te redden, alleen zou de schijf nu moeten worden verzonden naar een externe partij, die in het bezit zijn van een clean-room. Ook dit kunnen wij uiteraard voor u regelen. Mocht u hiertoe overgaan, krijgt u vooraf een zo correct mogelijke prijsopgave.

Doordat dit laatste een nogal prijzige oplossing is, raden wij u aan om tijdig een back-up te maken op een andere informatiedrager. Mocht u hierover nog vragen hebben of ons advies nodig hebben, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of