Nieuwe computer of laptop nodig

Computer, laptop, tablet of printer nodig wij helpen u graag.

Nieuw computer, laptop, tablet of printer nodig?

Heeft u een nieuwe computer, laptop of overige hardware nodig, maar u weet niet wat u het beste kan aanschaffen?

Wij gaan samen met u kijken wat u nodig heeft. Hierbij valt te denken aan een laptop, computer of een all-in one. Hierbij letten wij ook op de capaciteit die u nodig heeft. Zodat u niet onnodig te veel betaalt.

Heeft u een printer nodig?

Ook hierbij zijn weer heel veel zaken waar u op moet letten bij het nemen van de juiste keuze, te denken aan:

 • All-in one of een gewone printer
 • Zwart wit of een kleurenprinter
 • Netwerkprinter of toch niet
 • Moet het een smart printer zijn
 • En natuurlijk of u via de kabel of wifi gaat printen

Bij een tablet zijn er vragen over de grootte, wat u er mee wilt doen en wat er allemaal op moet kunnen draaien.

Kortom zoveel keuzes, vooral als u niet weet waar op de te letten. Voorkom keuzestress, neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag.

En dan heeft u het apparaat aangeschaft en moet het geïnstalleerd en aangesloten worden. Als u zelf niet weet hoe u dit moet realiseren, heeft u er gelijk weer een probleem bij.

Tijdens dit proces kunnen wij u prima adviseren en ondersteunen. Naar aanleiding van een gesprek, ontvangt u een vrijblijvende offerte. De in de offerte vermelde prijs is voor het leveren, installeren, aansluiten en indien nodig het overzetten van bestanden. Wij gaan pas weg wanneer alles weer werkt.

Natuurlijk bent u ook vrij aan de hand van ons advies zelf uw apparatuur te kopen. Ook nu is het mogelijk dat wij het apparaat installeren, aansluiten en uw bestanden overzetten. Deze keuze blijft altijd aan u.

Een kort overzicht van onze service:

Als u meer wilt weten over onze service, kijk dan gerust verder. Maar u kunt natuurlijk ook gelijk contact met ons opnemen voor meer informatie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Advies, aanschaf, installeren en aansluiten hardware

Laptop kopen

Laptop kopen

Advies, leveren, installeren en bestanden overzetten

Bij de aanschaf van een laptop kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Het formaat van de laptop, er zijn nou eenmaal diverse maten. Vanaf 10 t/m 17 inch. Hierbij is het belangrijk of u meer voor handzaam gaat of een groter scherm.
 • Welke capaciteit u nodig heeft, is afhankelijke van wat u met de laptop gaat doen. Schaft u de laptop aan voor wat te mailen, brieven maken, internetten of foto’s en video’s maken en bewerken of het spelen van zware games?
 • Wat bedoelen we met capaciteit: hiermee bedoelen wij de processor, het geheugen en eventueel een grafische kaart.
 • Heeft u een dvd-drive nodig, tegenwoordig zit deze in steeds minder modellen ingebouwd en ook de mogelijkheden om er een in te bouwen zijn vaak achterwege gelaten.

Computer kopen

nieuwe computer kopen

Advies, leveren, installeren en bestanden overzetten

Bij de aanschaf van een computer kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Heb ik voldoende ruimte voor een computer of wil ik wel een computer permanent bijv. in mijn huiskamer hebben staan?
 • Wat gaat u met de met de computer doen? Dat is van groot belang voor de benodigde capaciteit maar ook voor zaken als beeldscherm, toetsenbord en muis
 • Bij het toetsenbord en muis heeft u de keuze tussen draadloos of met draad. Maar wist u dat er ook voor bijv. gamen toetsenborden zijn met een snellere reactietijd en meer functionaliteiten?
 • Ook bij het scherm zijn zaken van belang zoals het formaat, op een groter scherm zijn de letters nou eenmaal duidelijker als op een kleinere uitvoering. Maar voor games zijn er snellere schermen, en voor grafische doeleinden zijn er IPS-schermen.

Printer kopen

nieuwe printer kopen

Advies, leveren, aansluiten en aansluiten

Bij de aanschaf van een printer kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Moet het een inktjet- of laserprinter worden? Hierbij is het van belang hoe vaak en wat u wilt printen.
 • Gaat u voor gewoon een printer of misschien wel een all-in one printer? Met een all-in one printer heeft u wel het voordeel dat u snel en eenvoudig documenten kunt scannen of een kopie kunt maken, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.
 • Ook niet onbelangrijk is om te kijken naar de ruimte die u heeft om de printer te plaatsen, ook printers zijn er in diverse maten, vanaf vrij klein tot heel groot.
 • Dan heeft u ook nog de keuzes tussen een netwerkprinter, Wifi, kabel of misschien wel een smartprinter. Kortom genoeg keuzes om te maken. Samen met u kijken wij naar de beste optie, zodat u niet onnodig veel betaalt voor alles wat u niet nodig heeft.

Tablet kopen

Tablet kopen CTHB

Advies, leveren, installeren en bestanden overzetten

Ook bij een tablet heeft u weer diverse zaken om over na te denken zoals:

 • Welk formaat tablet? Zijn grotere letters of handzaamheid voor u van belang
 • Welk besturingssysteem, hierbij heeft u de keuze tussen IOS (Apple) Android of Windows. Alle deze systemen hebben hun eigen manier van werken.
 • Wat wilt u met de tablet gaan doen, is het gewoon wat internetten en simpele spelletjes, typen van brieven of misschien wel het maken van grafische ontwerpen?
 • De capaciteit en opslagcapaciteit. Er zijn diverse tablets op de markt waarbij de opslagcapaciteit vrij beperkt is. Sommige tablets hebben wel weer de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden door middel van een geheugenkaartje maar helaas niet allemaal. Dus zoals u ziet, de keuze is reuze. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Aanschaf ondersteuning

Hardware kopen

Heeft u geen idee waar u op moet letten of bent wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Aan de hand van het gesprek kijken wij samen met u naar de beste opties. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De prijs van de offerte is een all-in prijs, dus voor de levering, installatie, aansluiten en bij een computer, laptop of tablet worden al uw gegevens overgezet. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, gaan wij alles voor u bestellen. Wanneer alles binnen is, nemen wij contact met u op voor het maken van de afleveringsafspraak, waarbij alles gelijk wordt aangesloten. Wij gaan pas weg, als alles naar tevredenheid bij u werkt.

Onze garantie

Aankoop garantie CTHB

De wettelijke garantieperiode en voorwaarden die gelden voor het apparaat worden ook door ons gehanteerd. Het verschil zit hem nu in het feit dat mocht er toch iets niet in orde zijn wij alles voor u regelen. Dus mocht het door u bij aan aangeschafte apparaat terug moeten, wij zo nodig eerst al uw bestanden back-uppen, zodat u niets kwijtraakt. Daarna sturen wij uw apparaat op en komt deze ook weer bij ons retour. Wij zetten al uw bestanden terugzetten en maken weer een afspraak voor de aflevering om alles weer correct bij u aan te sluiten. Ook nu gaan wij weer voor compleet ontzorgen.

Aankoop garantie CTHB

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of