Even voostellen

service auto CTHB

CTHB

Beethovenlaan 37 4904 MG OOSTERHOUT

Bekijk grotere kaart
Marco Koch CTHB
Sinds 2005 staan wij voor u klaar bij al uw ICT-problemen, zowel particulier als klein zakelijk.
Snel, doelgericht, voordelig en in duidelijke taal.

Mijn naam is Marco Koch, in 2005 heb ik CTHB opgericht. Ik sta graag voor u klaar bij al uw ICT-problemen.

Met de start van CTHB heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn passie bestaat uit alles wat maar enigszins met ICT te maken heeft en om hier zoveel mogelijk mensen mee te helpen.

In het begin was het hoofdzakelijk het leveren en repareren van computers, laptops en het aanleggen van netwerken, dit alles zoveel mogelijk op locatie. Met de huidige ontwikkelingen komt er steeds meer bij kijken zoals: Camerabeveiliging, huisautomatisering en het zorgdragen dat alles goed met elkaar communiceert. Dit alles zorgt er dan ook voor dat mijn werk nog veel mooier en uitdagender is geworden.

Met onze verhuis in 2014 van Teteringen naar onze huidige woonplaats Oosterhout ben ik inmiddels ook in het bezit van een mooie werkplaats om zo u als klant nog beter te kunnen bedienen.

Mijn strategie is nog steeds om alle problemen zoveel mogelijk bij u ter plaatse op te lossen zodat u zo snel mogelijk weer verder kan met uw werk of hobby. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan neem ik in overleg met u, de apparatuur mee naar mijn werkplaats waar ik meer mogelijkheden heb tot het oplossen van het probleem. Zodra deze is opgelost, breng ik uw apparatuur weer bij u langs en wordt alles weer aangesloten zodat u weer snel verder kan.

Meld u aan voor onze blog, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
Via ons
contactformulier of telefonisch op de volgende nummers:
Vast: 076-5815613 of 0162-742645
Mobiel: 06-43081007