Versoepeling dienstverlening.

Zo dat was wat afgelopen weken. Wij hopen dat iedereen gezond en wel door deze periode heen is gekomen. Mochten er toch mensen zijn die het coronavirus hebben gehad, dan hopen wij dat je inmiddels weer bent hersteld of op zijn minst herstellende zijn.

Gelukkig was daar het goede nieuws.

Nu het aantal besmettingen fors zijn teruggelopen, kwam het RIVM met heel goed nieuws. ‘We mogen gaan versoepelen’, in ieder geval voor velen van ons. Nou, zeg eens eerlijk daar zijn we wel aan toe toch. Wij ook hoor, we doen natuurlijk niets liever dan iedereen te helpen op die manier zoals we al jaren doen. Via dit schrijven willen wij u graag op de hoogte brengen wat deze versoepeling voor onze dienstverlening in gaat houden.

Helpen wij helemaal niet meer via hulp op afstand?

Het zou natuurlijk kunnen zijn dat u nog even liever niet wil dat wij bij u over de vloer komen. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk, vooral wanneer u een risicofactor hebt. Ook daar hebben wij natuurlijk over nagedacht. Als u dit aangeeft, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan hulp op afstand, wanneer dit mogelijk is natuurlijk. De kosten hiervan worden aan u gefactureerd á € 0,60 per minuut voor de werkelijke tijd.

Wat nu als hulp op afstand geen optie is?

Dan komen wij uw computer/laptop bij u ophalen, waarbij de overdracht aan de deur geschiedt. U kunt uw computer/laptop indien mogelijk in een tas doen en deze buiten de deur neer te zetten ‘als het niet regent’. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om op gepaste afstand van u te blijven. Wanneer u weer naar binnen bent, kunnen wij de tas oppakken en meenemen.  Dit noemen wij dienstverlening coronaproof.

De betaalinstructies blijven ongewijzigd, dit houdt het volgende in:

  • U ontvangt de factuur altijd al van ons in de mailbox en dat blijft ook zo.
  • Ons verzoek is nog steeds om de betaling zoveel mogelijk contactloos te doen, hierbij kunt u denken aan Apple pay ‘voor een Iphone’, Google pay ‘voor een Android telefoon’ of contactloos pinnen ‘dit laatste kan t/m € 50,--
  • Via een betaalverzoek, hierbij ontvangt u een Whatsapp of e-mail met een betaallink, door op deze link te klikken en de instructies te volgen kunt u betalen. Hiervoor dient u wel in het bezit te zijn van internetbankieren.
  • En natuurlijk nog steeds tot het einde van de coronacrisis bij voorkeur geen contante betalingen.
Deze maatregelen blijven geldig gedurende de coronacrisis of tot het moment dat het RIVM tot andere inzichten komt. Mochten er zich wijzigen voordoen, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u communiceren.

Nog wat meer goed nieuws:

Misschien dat een enkele van jullie het al hebben gezien, wij zijn inmiddels begonnen met het geven van zeer waardevolle tips via onze Facebook pagina:

De tips worden 2 keer in de week online gezet en wel op maandag en vrijdag, het huidige onderwerp hiervan is Windows 10. Als u in het bezit bent van een facebook, like dan onze pagina en leer de vele mogelijkheden van Windows 10. Voor iedereen die geen facebook heeft, maakt u zich geen zorgen, wij gaan alle tips bundelen en voorzien van uitleg afbeeldingen via de mail aan u versturen.
 
Binnenkort gaan wij starten met maken van tutorials ‘dit zijn korte filmpjes waarin wij zaken uitleggen’, ook deze komen op onze facebook pagina en YouTube kanaal. Hierover ontvangt u later meer informatie.
 
Mocht u aan de hand van dit schrijven nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Zorg goed voor u zelf en uw naasten, zodat we allemaal hopelijk gezond blijven.