Opschonen van adware, spyware en virussen

Mensen denken vaak dat dit het zelfde is, maar dat is niet het geval. Hieronder zal ik het e.e.a. uitleggen.

Bij een adware besmetting krijgt u voortdurend ongewenste reclame pop-ups op uw scherm. Vaak word u doorverwezen naar een andere site die u verzoekt om een bedrag over te maken, waarna u verlost zou zijn van deze reclame. Dit is dus echt niet het geval. Voor hen is het een manier om geld te verdienen.

Spyware is een programma wat op uw computer wordt gezet waardoor men informatie van uw computer kunnen gebruiken voor andere doeleinden

Een virus besmetting is de meest gevaarlijke van deze drie. Dit betreft schadelijke software die bestanden ernstig kunnen aantasten.

Wij kunnen deze infecties op een snelle manier bij u op locatie verwijderen. Wij raden u aan hiermee niet te lang te wachten omdat de mogelijkheid bestaat dat uw systeembestanden beschadigd raken. Mocht dat het geval zijn, dan moet de computer opnieuw worden geïnstalleerd. Wat voor u vaak onnodig hoge kosten met zich meebrengt.

Tevens kunnen wij uw computer voorzien van de benodigde virusscanners. Let wel! Dit geeft nooit een volledige garantie dat alle infecties buiten de deur blijven.
CTHB opschonen van adware, spyware en virussen

Meld u aan voor onze blog, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
Via ons contactformulier of telefonisch op de volgende nummers:
Vast: 076-5815613 of 0162-742645
Mobiel: 06-43081007