Data recovery

Is uw harde schijf gecrasht of heeft u per ongeluk bestanden gewist?
De kans is groot dat wij uw bestanden terug kunnen halen.

Wanneer u per abuis bestanden heb gewist, is het raadzaam om uw computer direct uit te schakelen en niet meer te gebruiken totdat de gewiste bestanden zijn teruggehaald. Uw bestanden staan nog steeds op de schijf, ze zijn alleen niet meer op de normale manier te benaderen. Uw computer is zelfs in ruststand continu aan het schrijven en verplaatsen, waardoor de kans bestaat dat het door u gewiste bestand overschreven of onherstelbaar wordt aangetast.

Wanneer uw (externe-) schijf is gecrasht, is het ook heel goed mogelijk dat wij uw bestanden kunnen recoveren. In het uiterste geval wanneer dit niet mogelijk is , zullen wij dit met u bespreken. Ook nu zijn er nog steeds mogelijkheden om uw bestanden te redden, alleen zou de schijf nu moeten worden verzonden naar een externe partij, die in het bezit zijn van een clean-room. Ook dit kunnen wij uiteraard voor u regelen. Mocht u hiertoe overgaan, krijgt u vooraf een zo correct mogelijke prijsopgave.
Doordat dit laatste een nogal prijzige oplossing is, raden wij u aan om tijdig een back-up te maken op een andere informatiedrager. Mocht u hierover nog vragen hebben of ons advies nodig hebben, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen
Data recovery - CTHB - Breda - Oosterhout

Meld u aan voor onze blog, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
Via ons contactformulier of telefonisch op de volgende nummers:
Vast: 076-5815613 of 0162-742645
Mobiel: 06-43081007