Back-up en bestandsbeveiliging

Omdat er steeds meer en ook belangrijkere informatie op ieders computer staat, wordt het maken van back-ups steeds belangrijker. Ook komen er steeds meer manieren om back-ups te maken op de markt. Hier kunt u denken aan een externe harde schijf, usb-stickje of in de Cloud. Dan kunt u ook nog kiezen om het handmatig of automatisch te laten doen. Door dit alles wordt het voor u er allemaal niet makkelijker op. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u bijstaan in het maken van de voor u beste keuze en er voor zorgen dat het allemaal naar behoren werkt.

In de vorige alinea hadden wij al iets over de Cloud vertelt. Gezien dit voor veel mensen nog steeds een raar idee is, vertellen wij u hierbij graag nog iets meer daarover. De Cloud is de nieuwste en de meest veilige manier om uw bestanden te back-uppen. Wanneer u per abuis iets heb verwijderd, is het zeer eenvoudig weer terug te halen zonder extra kosten. Dit is ook het geval wanneer uw harde schijf is gecrasht. Dan is het inzetten van een nieuwe harde schijf en het opnieuw installeren voldoende en u kunt weer gewoon verder met al uw oude bestanden. Nog een groot voordeel is dat u vanuit elke computer overal en altijd bij uw bestanden kan komen.

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen. Wanneer u ervan overtuigd bent dat dit iets voor u is, kunnen wij het natuurlijk ook voor u regelen tegen onze zeer gunstige tarieven.
Back-up en bestandsveiliging CTHB

Meld u aan voor onze blog, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
Via ons contactformulier of telefonisch op de volgende nummers:
Vast: 076-5815613 of 0162-742645
Mobiel: 06-43081007